Express bezorgopties beschikbaar

Boek: Day of the Dead: Tattoo Art Collection - Edition Reuss

SKU BK-DOTD
In voorraad
€ 78,00 € 39,99

Alle kunst in Day of the Dead: Tattoo Artwork Collection deelt hetzelfde thema: levenslust en ontzag voor de dood - dit alles wordt verkend in innemende schilderijen, tekeningen, fotografie en beelhouwwerk. Dit boek representeert een waar compendium aan schedels en Catrinas van imposante artistieke omvang en is een waardevolle bron van inspiratie voor contemporaine tattookunst.

Schedels en Catrinas zijn de meest significante kenmerken van Mexico`s traditionele viering van de Dag der Doden, El Dia de los Muertos. Deze zijn prachtig weergegeven in levendige kleuren in de kunstwerken op de pagina's van Day of the Dead: Tattoo Artwork Collection. In deze enorme hardcover, heeft Edgar Hoill bekende tattooïsten van over de hele wereld samengebracht, die op een unieke manier de iconen van deze heilige dag interpreteren.

De Calaveras, letterlijk, "schedels", zijn kunstzinnig gecreëerd in verscheidene kunstvormen. Afbeeldingen van de verborgen koningin der doden, Catrina, in dit boek demonstreren hoe de kunstenaars naar de dood kijken als iets om om te lachen, niet om bang voor te zijn. Ook op deze pagina's staan prachtige vrouwen met schedelachtige kenmerken over hun gezichten getransponeerd, wat duidt op de vreugde en het verdriet van de liefde.

Technische Specificaties

  • Groot Formaat: 24.5cm x 31.5cm
  • Tekst in Engels en Duits
  • 150 Kunstenaars
  • 202 Afbeeldingen
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.