Express bezorgopties beschikbaar

Intenze Bowery Ink by Stan Moskowitz Brown 30ml (1oz)

SKU INTBOW30-BRN
In voorraad
€ 19,80

Bruin Bowery Tattoo Inktpigment samengesteld door tattoolegende Bowery Stan Moskowitz zodat ze precies zo zijn als de kleuren die hij op de Bowery gebruikte om te tatoeëren.

Een kleine boodschap van Bowery Stan... "Mijn naam is Stanley Moskowitz en ik ben de zoon van zeeman Willie Moskowitz, die leerjongen was onder de legendarische Charlie Wagner. Toen ik 12 jaar oud was, deed ik mijn eerste tattoo van een bloem op mijn vaders been, terwijl Billy Jones (Jonesy) toekeek - later werd ik zijn leerjongen. Toen ik 14 was, begon ik full-time met tatoeëren op de Bowery en ik heb nooit meer omgekeken. De pigmenten in deze doos zijn de echte kleuren, zoals we ze gebruikten op de Bowery en mijn manier om mijn vader en Jonesy te bedanken door deze tradities levende te houden. Als je echte 'Old School' tattoos wilt doen, dan moet je deze kleuren gebruiken, dat is dat. Bedankt voor uw steun. Succes en God zegene het tatoeëren", Bowery Stan.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.