De Nederlandse tattoo artiest Rachel van Mechelen is een specialist in zwart-grijs realisme met oog voor portretten, bloemen en sculptuurrecreaties.

Rachel's passie voor schilderen, tekenen en fotografie heeft altijd al waardering voor kunst gehad en evolueerde natuurlijk naar een bewondering voor tatoeëren. Na het begin van haar eigen reis om tattoo-artiest te worden, opende ze in 2014 haar eigen winkel, The Art Studio, in Nederland.

Sindsdien is haar carrière steeds sterker geworden, waarbij Rachel uitzonderlijke tatoeages heeft gemaakt voor haar toegewijde klantenbestand, die allemaal volledig op maat en uniek voor hen zijn. Rachel staat bekend om haar zeer gedetailleerde, realistische ontwerpen en is een veelzijdige tattoo artiest die de ideeën van haar klant kan omzetten in een verbluffend kunstwerk. 

In de loop der jaren heeft Rachel vele tattoo-conventies in heel Europa bijgewoond en prijzen gewonnen voor haar schitterende zwart-grijze ontwerpen, waardoor ze fans van over het hele continent heeft gekregen die ervan genoten hebben haar uitstekende werk van dichtbij te zien.

Na het opzetten van een gloednieuwe werkruimte in het idyllische Nederlandse stadje Geldrop in september 2020, is Rachel enthousiast over wat er gaat komen in The Art Studio en kijkt ze uit naar het maken van meer fantastische tatoeages voor haar klanten.

Van perfecte portretten tot fantastische bloemen, Rachels gevarieerde portfolio is een waar bewijs van haar als artiest en toont zowel haar creatieve vaardigheden als haar liefde voor haar vak.

Om haar zwart-grijze bodyart te creëren, gebruikt Rachel verschillende benodigdheden van Killer Ink, waaronder Hustle Butter C.B.D. Luxe tattoo verzorging, KWADRON naalden en Panthera Tattoo Ink.

Bekijk zeker de nieuwste tattoos van Rachel van Mechelen door haar te volgen op Facebook en Instagram!